14. 12. 2017

Rybacia nátierka s fazuľou

Hlad bol veľký, ledva som stihla odfotiť toto :D
Zdá sa vám táto kombinácia nevšedná? Možno, no nedajte sa odradiť. Rybky v paradajkovej omáčke fazuľa krásne zahustí a nátierka je hotová raz-dva. A bonus k tomu, môj drahý si ju dal aj na cestoviny (odmietol jesť karfiolovú omáčku) a bol nadšený! Takže dve muchy jednou ranou :)

SUROVINY
1 rybky v paradajkovej omáčke
2 vajíčka uvarené natvrdo
1/4 cibule alebo cca 7 cm kúsok póru
1 lyžička worchesterskej omáčky
1 lyžička sójovej omáčky
1 lyžice masla (nemusí byť)
2 lyžice tatárskej omáčky (nemusí byť alebo dajte jogurt)
1 konzerva fazule v paradajkovej omáčke
soľ a korenie podľa chuti

POSTUP

1. Najprv som si dala uvariť vajíčka. Tie potom nastrúhajte alebo nasekajte na malé kúsky. Ja som ich hodila do mixéra s ,,S" nožmi.

2. K vajíčkam som pridala nadrobno nakrájanú cibuľku a všetko ostatné (fazuľu aj s omáčkou, ale tú som najprv precedila a pridávala po kúskoch, aby som to nemala veľmi riedke).

3. Dochutila som, kto chce, môže pridať aj trochu kečupu (aj štipľavého) či skúsiť horčicu, je to na vás.

Tak čo vravíte? 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára